Skinnjakke CARLINGS Cardigan CUBUS Topp, tights H&M Skjørt BIKBOK 


                                                  


Jakke, topp og tights H&M / Smykke LINDEX 

Jeg har ikke blogga denne helga pga lite inspirasjon og sykehusbesøk til ei god venninne. Syns venner og familie er viktigere enn bloggen og jeg håper de aller fleste ser det slik også. Var hos hu på fredag og igår, også har jeg selvølgelig vært syk i mellomtida. Bombe. Nå driver jeg og Andreas og ordner til familiemiddag. Pappa, stemor og søsteren til Andreas kommer. De har ikke vært her hos oss enda og de bor i Gøteborg. Så det blir nok veldig koselig siden Andreas/vi ikke får så mye tid sammen med dem pga avstanden. Andreas er som jeg har skrevet før kjempeflink på kjøkkenet. Så i kveld blir det en tre-retter.

Forrett: Gulrot og appelsinsuppe med syltete rotgrønnsaker og syrlig eple. Hovedrett: Indrefilèt (okse), bakte rotgrønnsaker, potetmos med rosmarin og timian og en rødvinssjy. Vi har hatt det en gang før, se HER. Dessert: Tilslørte bondepiker. 

Jeg gleder meg masse. Spesielt til biffen og potetmosen. Det var så godt sist! Sikler snart bare av tanken. Andreas kom akkurat med sleiva han brukte i potetmosen som jeg fikk slikke av. Namnam! Så med en slik middag i vente, så blir det nok ikke blogging før i morgen. Så da håper jeg dere får en fin søndagskveld og koser dere masse!

Klemmer ♥ 
- Lotte

Noen av mine siste antrekk. En favoritt? Jeg liker best nr 2&3! 

- Lotte 

Caps, topp, sko, ringer H&M / Skjerf BIKBOK / Kåpe, cardigan, jeans CUBUS 

Pusspuss

- Lotte IsabelTopp MONKI / Skjørt H&M / Veske BIANCO / Sko CONVERSE

Hva syns du?
Idag har jeg faktisk vært borte siden 14:30 (8timer), helt ulikt meg. Jeg har vært i byen og miljøtrent Panda. Nå som vi har flyttet litt utenfor sentrum så har hu helt glemt hvordan det med byliv er. Noe som er viktig for en hund og takle. Hu er f.eks livredd for biler som kjører fort forbi, gravemaskiner og mennesker på skateboard. Her i Gjøvik driver de på med fullt gravearbeid for tiden, så da passer det jo utmerket og øve litt. Etter noen timer med gåtur i byen, så møtte vi på Cecilie. Satt på en kafè med uteservering, spiste kake og snakket litt. Og dro til hu etterpå.  Kjempekoselig! Var jo knallvær idag også, så ingenting og klage på! 

Pusspuss
- Lotte Isabel


Topp H&M / Skjørt/kjole LINDEX / Uglesmykke GULLSMEDBUTIKK

Idag har jeg hatt et interessant besøk av ei jente som jobber i Rakett TV. Jeg har ikke så mye og fortelle om enda, men om du er nysgjerrig på hva det kan være, så stay tuned. Det er fint vær idag, så jeg tok på meg et enkelt antrekk. En topp, et skjørt. Fint og behagelig.

Hva syns du? 

Pusspuss
- Lotte Isabel

Jakke ROMWE / Topp H&M / Bukse KAPPAHL / Sko H&M

Hva syns du?


Pusspuss
-Lotte Isabel


Bluse CUBUS / Shorts GINATRICOT

- Lotte Isabel

Jeg er ikke gravid. Det bare ser slik ut fordi jeg spiste jævla mye til "mædda"! Glemte å dra inn magen. 

Kjole H&M / Smykke BIKBOK / Ring GINATRICOT

Legger til et bilde av Panda og meg. Hu ville hilse til dere! Voffvoff....Ble en lang dag idag, men ukas blogg blir valgt om ikke så lenge. Stay tuned. Puss och kram ♥
- Lotte Isabel
Hatt og smykke H&M / Topp CUBUS / Skjørt og ring GINATRICOT

Hva syns du?
Har du lyst til å bli ukas blogg? Tell me!
- Lotte Isabel

Bandana CARLINGS / Genser BIKBOK / Jakke ONLY / Bukse CUBUS 


Håper du har en fin dag, kjære leser! ♥
Minner om konkurransen min, den finner du HER
- Lotte Isabel
Lue CUBUS / Skinnvest og bukse GINATRICOT / Galaxygenser SHEINSIDE / Sko, lue og rosa leppestift H&M

Hva syns du? Idag har jeg vært på shopping i Lillestrøm med Marie, så det kommer et innlegg om det etter dette.
Håper dere har det fint og får sove godt i natt! 
- Lotte Isabel

Genser fra SHEINSIDE / Skjørt fra GINATRICOT / Sko fra JEFFREYCAMPBELL

- Lotte Isabel


Genser og krage fra BYOUNG /  Skjørt og knestrømper fra GINATRICOT

Hva syns du? Har du lyst på dette skjørtet? (str 38) Legg igjen en kommentar så kan det hende det blir ditt. Jeg skal nemlig ikke ha det lenger og det er brukt bare to ganger.
- Lotte Isabel
Vest, bukse og skjerf fra GINATRICOT / Genser fra CDON - Lue fra CUBUS - Sko fra H&M

Dette ble antrekket idag. Jeg hadde fem minutter på å kle på meg idag siden jeg forsov meg til en avtale så det var bare å ta det første jeg fant som så noenlunde greit ut. 
Hva syns du?
- Lotte Isabel


Jakke og topp fra Bikbok - Bukse fra Gina Tricot


Hva syns du om antrekket? 
- Lotte Isabel
Siden jeg om ikke lenge skal farge håret mitt lilla så har jeg laget et antrekk på polyvore som kommer til å matche håret. Det er ikke det at antrekkene trenger å matche hårfargen, men samme stil er fint i allefall. Jeg elsker galaxyprint og nagler. Så dette ble både søtt og rocka på samme tid. 
 
Rocky galaxyyy

 

Rocky galaxyyy by lotte-jensen featuring hair bow accessories


Hva syns du?
- Lotte Isabel 
- Lotte Isabel

Hva syns du? 
- Lotte Isabel


- Lotte Isabel
 

Hva syns du? Et antrekk til julaften og et til nyttårsaften. Glitre som et fyrverkeri syns jeg passer fint, spesielt på nyttårsaften! Aww, nå fikk jeg litt julestemning.
- Lotte Isabel
Hallåå! Jeg elsker dyr og dette antrekket ble preget av nettopp dette. Kjøpte en awesome topp fra Monki i sommer!Hva syns du? 
- Lotte Isabel

Hva syns du? Nå har jeg akkurat vært hos bestemor og bestefar på bursdag, siden bestefar fyller år i morgen. Det var kjempe koselig! Håper du har en fin lørdag! 
- Lotte Isabel


Bedre sent enn aldri! God natt! 
- Lotte Isabel
Hva syns du? Nå skal jeg ut døra sammen med Gro. Skal nemlig til hu en tur! Håper dere har det fint! Stor klem ♥
- Lotte Isabel

Jeg elsker dette outfitet som jeg akkurat satt sammen...Give me, give me! ♥ Hva syns du? Nå sitter jeg og ser på hotel cæsar, har levende lys rundt meg samt en awesome kjæreste. Har det supert! Håper du har en finfin kveld. Klemmer. 
- Lotte Isabel

Ønske jeg hadde dette i min garderobe. Når jeg ikke har noe bedre å gjøre sitter jeg alltid og ser etter fine plagg på ulike nettsider og drømmer meg bort. Dette antrekket her kan man bruke høst og vår, til og med når det har begynt å snø litt ute på senhøsten. Jakka/skjorta er stor så det er plass til en ullgenser også. Jeg elsker cola, gjør du? God natt!
- Lotte Isabel 

Kameraet mitt var helt fucka idag. Ville ikke funke selv om jeg prøvde hundre ulike innstillinger, ikke engang fokus. Men det var da noe. Siden jeg måtte ta bildene selv også så ble jo det også en utfordring. Mamma prøvde å ta ett par, men som den perfeksjonisten jeg er så følte jeg egentlig at en grill som bakgrunn ikke akkurat var og foretrekke. Men man tager hva man haver. Nå har jeg tenkt å legge meg for jeg kjenner at DET migreneanfallet er på vei! Veldig morro. God natt, klemmer til dere alle ♥ Hva syns du?
- Lotte Isabel


Hva syns du? Klem ♥ Kommer bilder av noen fine drømmefangere jeg kjøpte senere. 
- Lotte Isabel 
Hei!


Hva syns du? Når jeg var på senteret ista så ble det selvfølgelig med meg noe hjem. Det får dere se imorgen! :-) Nå står enda mer husarbeid for tur. Har bodd med kjæresten i over en uke uten mamma og pappa og da tenkte jeg at jeg skulle være snill og gjøre det fint til de kommer hjem om ikke så lenge. Og det tar tiiiid, siden de dro fra det som et bomba h-hus. Menmen. Da får jeg mulighet til å overraske de litt og vise litt ekstra omtanke. Må jo tenke positivt. Hehe. Håper alle får en god natts søvn! Så blogges vi i morgen! Nusser på kinnet ♥ 
- Lotte Isabel


Hva syns du? Jeg veit det ser ut som jeg har store føtter, men jeg bruker faktisk str 36. Haha. Nå skal jeg se på Project Runway. Elsker slike program der du bare blir mer og mer inspirert og får ideer selv til nye antrekk.  Hva skal du i kveld? Klemmer i fleng (som Kristin sier) ♥ 
- Lotte Isabel
Jeg heter Lotte, er 22 år og bosatt i Gjøvik. Jeg blogger for det meste om hverdagen min som innebærer sykdom, trening, interiør, mote og min kjærlighet for mine fire vakre skapninger Andreas, Lurvis, Lucy og Qiana! ♥

Kontakt:
lottejb_91@hotmail.com
Arkiv


· Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


Kategorier


· Antrekk · Challenge · Familie · Foto · Hverdag · Innkjøp · Interiør · Konkurranse · Maries dikt · Mat - drikke · Mote · Skjønnhet · Tanker - følelser · Tema - mine meninger · Trening · Ukas blogg · Video

Reklame


· blogg.noDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits