H&M 149,-

Har ønska meg disse (se HER) i evig tid så når jeg så disse på H&M så måtte jeg slå til. Hva syns du? 

                                                 

Skjørt og topp BIKBOK

Jeg er så sliten! Så nå skal jeg henge opp klesvask, se på tv og så finne senga.  Håper du har hatt en fin mandag, vi blogges! ♥ 
- Lotte


499,-  CUBUS

Utrolig god genser. Jeg var litt i tvil pga lengden da jeg så den i butikken. Jeg er jo så kort og da føler jo som regel at jeg drukner i slike type lengder på klær, men på en annen side....det og tulle seg inn i en slik genser på kalde vintermorgener eller gå tur ute i kulda med en slik genser må da være perfekt? Perfekt til og ha under parkasen f.eks. Og det var disse tankene som slo i gjennom som gjorde at jeg tok den med meg hjem. Denne blir kjempegod å ha når lille Qiana (eller Qi som garantert blir kallenavnet) kommer! Ut og inn dagen lang, da er det fint med en genser som er god og varm. Så slipper man og styre med så mye klær for hver gang man bare skal ut en liten tur. Hva syns dere? 

- Lotte
Nå er det salg på mummikopper på Kitch'n (for klubbmedlemmer) og det har jeg selvfølgelig benyttet meg av. Har man begynt å samle så må man hive seg rundt når det er så godt som halv pris pr stk. Jeg fikk altså med meg to stk som overskiften sier, samt at mamma kjøpte et par til meg som jeg får i julegave. Som samler så var det litt synd at Kitch'n ikke hadde igjen julekoppen. Jeg vil jo ha alle mummikoppene som kommer ut, også sesongkoppene. Men siden Jernia også har begynt og selge disse så sjekket jeg nettsiden når jeg kom hjem, og de hadde den! Så nå venter jeg i spenning på og få den hjem. Det er en gave fra Andreas. 

Skulle tro jeg ikke ønsket meg noe annet enn disse koppene til jul/bursdag, men det er faktisk ikke så langt ifra. Jeg er så blank når det gjelder ønsker i år.  Men hva er vel bedre enn å få noe til en samling? Er jo forsåvidt en perfekt gave. Jeg har i hvertfall blitt helt frelst av disse mummikoppene. Skal ende opp med alle sammen! 


Så da ble det Hemulen og Mummimamma denne gangen. Mummikopper fra ARABIA

En liten oppdatering: 
Nå har jeg brukt hele uka på og male både rundt vinduer og dører, pluss en stor skjenk. Tar så lang tid når det skal flere strøk på. Men selv om det har tatt tid og energi, så føler jeg meg så bra. Jeg har ikke hatt et eneste anfall, nesten ikke vondt i hodet engang. Og det er nye rekord! Nå gleder jeg med bare til enda en uke med oppussing, venninnebesøk, psykofysio og andre ting. Krysser fingrene for at denne formen varer. Håper dere har en fin helg og god adventstid! Kan hende jeg legger ut noen bilder fra vårt "julehjem", men siden jeg har pyntet på budsjett i år så er det ikke så mye å skryte av. God natt! 

- Lotte
Når jeg gikk gjennom H&M her for en uke tilbake så klarte jeg ikke gå forbi dette plagget. En deilig fleecebukse! Jeg har brukt den omtrent hele tida siden da. Bruker den som pysj og kosebukse, men kan fint brukes ute også. Har gått tur med denne, bare med en tights/strømpebukse under.


Et kupp etter min mening! 99,- fra H&M

Hva syns du? 
- Lotte
Nå hadde jeg ønsket at jeg kom hjem med Kitchen Aid produkter som kjøkkenmaskin feks. Fordi den er så utrolig fiiiin! Men ser man på prisen så har ikke vi råd til det. De har kampanje på den nå da, så istede for 6500,-, så koster den nå 4500,-. Så hadde jeg hatt de pengene til overs hadde jeg garantert kjøpt den. Men jeg er storfornøyd med det som ble med meg hjem også da.


To nye mummikopper fra ITTALA


Tre bakeboller/salatboller/godteriboller fra MODERN HOUSE

Jeg har blitt veldig inspirert av og se på Masterchef og Kakekrigen. Så jeg kjøpte disse fine bollene som en enda større motivator til og for eksempel begynne å bake. Matlaging er jo som med trening. Jo finere utstyr jo morsommere blir det. Samme med resultat. Gleder meg til og se om jeg får lagd noe godt etterhvert. Jeg er ikke den fødte baker eller kokk, så dette blir spennende! 

Hva syns dere om innkjøpet? Håper dere har en fin dag. Tenkte og legge ut en funfact senere idag! 
- Lotte

Kunstig blomster NILLE


Skjelett KREMMERHUSET


Hudpleie; Skrubb, rens, toner og dagkrem fra Tea Tree-serien THE BODY SHOP


Smykke fra LINDEX

Håper alle har en fin dag! 

Pusspuss
- Lotte Isabel
På fredag var jeg i Sverige med familien og da fikk jeg med meg noe småtteri hjem. Jeg er så fornøyd! Fikk treningsutstyr av min snille pappa. To like tekniske trøyer (den ene er avbildet), shorts og det beste av alt; nye joggesko fra Nike! Fikk også et par ting av mamma. Jeg er så bortskjemt på slike turer! Hihi...Hva syns du? Nå skal jeg snart spise taco med mine kjære og kose meg masse! Har gledet meg i flere timer og magen begynner og rumle. Håper alle har en fin søndagskveld! 

Pusspuss
- Lotte Isabel

Kunstig orkidè PLANTASJEN


Bukse KAPPAHL


Vase ÅHLENS


Genser GINATRICOT

Strikkene, kleshengerne og sokkene tok jeg ikke nytt bilde av, men det er vel heller ikke så interessant? 
Hva syns du om dette innkjøpet? Noe du likte? 

Pusspuss
- Lotte Isabel
Jeg heter Lotte, er 22 år og bosatt i Gjøvik. Jeg blogger for det meste om hverdagen min som innebærer sykdom, trening, interiør, mote og min kjærlighet for mine fire vakre skapninger Andreas, Lurvis, Lucy og Qiana! ♥

Kontakt:
lottejb_91@hotmail.com
Arkiv


· September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · Oktober 2011 · September 2011


Kategorier


· Antrekk · Challenge · Familie · Foto · Hverdag · Innkjøp · Interiør · Konkurranse · Maries dikt · Mat - drikke · Mote · Skjønnhet · Tanker - følelser · Tema - mine meninger · Trening · Ukas blogg · Video

Reklame


· blogg.noDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits