Da er episoden med meg ute på VGTV, som du kan se HER eller under. Så da er det ingen vei tilbake...Skummelt og spennende på samme tid! Idag har endelig sola kommet tilbake, så jeg skal nyte dagen ute med de fantastiske fire skapningene mine (Andreas, Qiana, Lurvis og Lucy)...spise god mat og slappe av rett og slett. Stor klem!

                                                   


  
Migrene?
Er det på grunn av migrenen du ikke får gjort noe?? Har du så kraftig migrene!? :O Stakkars deg.
01.05.2014, 13:06
Lotte Jensen
Migrene?: Det er pga migrene ja. Jeg har så kraftig migrene at jeg har vondt i hodet hver dag og kraftig anfall ca 2 ganger i uka som kan vare i flere timer, opptil 3 dager. Så jeg blir veldig handikappet av det. I tillegg til hodevondt kan jeg få lammelser, oppkast, synsforstyrrelser, lite matlyst, svimmelhet og depresjoner.
01.05.2014, 13:11 URL: http://lotteisabel.blogg.no/
ViKaniner
Hun Andrea kjenner jeg :) (Ecerbomcasting) Hun er skikkelig søt! Jobbet med henne i flere måneder. Går det bedre med deg? Jeg har også migrerne, men det begynner takk og lov å gå bedre. Før fikk jeg det alltid på vei til skolen og det var liksom 1-2 timer ut tid så når jeg måtte gå hjem var det som alt var helt svart, jeg husker liksom ingen ting. Plutselig satt jeg på trikken, plutselig var jeg hjemme. Det føles ut som man faller og bare er helt død. Jeg pleier å lukke øynene MED EN GANG og når jeg hadde en hund på besøk gikk det over fortere enn når jeg var helt alene. Jeg jobber som skuespiller, så det er jo veldig dumt om jeg får det på en audition... en gang fikk jeg det til og med på settet. Fy søren, jeg var så lei meg, jeg ville jo ikke ødelegge for alle de andre. Jeg får sånn flekk på øye, sånne firkanter som hopper rundt i noen evigheter - og så skikkelig hodepinne. Å drikke MASSE VANN! MASSE! Masse! + og frisk luft + å bare leve livet og prøve å tenke så posetivt, det hjelper hjernen, du får overskuddsenergi.

Lykke til!

www.ViKaniner.blogg.no
01.05.2014, 13:22 URL: http://www.ViKaniner.blogg.no
Lotte Jensen
ViKaniner: Åh, trist å høre at du har migrene. Det unner jeg ingen! Jeg kan også oppleve det slik du beskriver, at man mister helt fokus og føler man har gått i svart selv om man er oppegående. Rar følelse! Nå som det snart er sommer så går det litt bedre, da får jeg overskudd og glede av at været er bedre og man kan kose seg utendørs. For som du sier: man får overskudd av at man er positiv og igjen går det over på det fysiske og hjelper en. Mye av meg som ikke kom med episoden. Men jeg spiser ganske sunt, er mye ute, trener litt og går turer. Så prøver å gjøre alt jeg kan for holde på det overskuddet du prater om :) Lykke til videre!
01.05.2014, 16:18 URL: http://lotteisabel.blogg.no/
Marie
Endelig er episoden ute : D
01.05.2014, 17:15
Ida
Flott serie! Likte å se den. Håper du blir bedre etterhvert mtp migrenen. Ingen fortjener ha det sånn med kroppen sin. Men jeg er litt nysgjerrig, siden du går på Nav, hvordan har du råd til å ha kjøpt alle de flotte dyrene dine? Som hunden din og de flotte kattene dine:) Du er så heldig. Jeg går selv på Nav, men har ikke råd til å kjøpe meg hund:(
01.05.2014, 17:28
Lotte Jensen
Ida: Jeg er veldig heldig mtp at jeg har dyr. Kattene har jeg og samboeren fått og betalt for selv, mens hunden er en gave fordi jeg trenger det for selskap og fremgang av helse. Jeg har dyr fordi jeg selvfølgelig elsker dem, men også for terapi. Men det skal sies at om jeg hadde prioritert kjøp av hund, så hadde jeg fått det til på ett år. Selv om man jobber eller går på nav er prioriteringer og disponering av pengene våre, nøkkelen.

Også er det jo slik at om du virkelig vil ha hund, så burde ikke rasen bety noe feks. Du kan jo kjøpe en fra dyrebeskyttelsen eller en blandingshund, mange som også gir bort (noe som er forkastelig! men da har du jo sjansen til å være en reddende engel) :-)
01.05.2014, 18:59 URL: http://lotteisabel.blogg.no/


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei & velkommen - Jeg heter Lotte, er 22 år og bosatt i Gjøvik. Jeg blogger for det meste om hverdagen min som innebærer sykdom, trening, interiør, mote og min kjærlighet for mine fire vakre skapninger Andreas, Lurvis, Lucy og Qiana! ♥

Kontakt:
lottejb_91@hotmail.com
Arkiv


· Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


Kategorier


· Antrekk · Challenge · Familie · Foto · Hverdag · Innkjøp · Interiør · Konkurranse · Maries dikt · Mat - drikke · Mote · Skjønnhet · Tanker - følelser · Tema - mine meninger · Trening · Ukas blogg · Video

Reklame


· blogg.noDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits