De fleste som er Justin Bieber-fan vet hva jeg snakker om. "As long as you love me" er en av hans låter. Jeg har aldri likt Justin Bieber. Det har alltid vært noe over han som ikke helt falt i smak. Men nå i de siste har jeg virkelig fått opp øynene og ser i både sangteksten og han som person at han prøver å formidle noe viktig. Og spesielt i denne sangen.

"As long as you love me [x3] We're under pressure, seven billion people in the world trying to fit in. Keep it together, smile on your face even though your heart is frowning. But hey now, you know, girl, we both know it's a cruel world. But I will take my chances. As long as you love me, we could be starving, we could be homeless, we could be broke. As long as you love me. I'll be your platinum, I'll be your silver, I'll be your gold. As long as you love, love, love, love me (love me). As long as you love, love, love, love me (love me). I'll be your soldier, fighting every second of the day for your dreams, girl. I'll be your Hova, you can be my Destiny's Child on the scene girl. So don't stress, don't cry, we don't need no wings to fly. Just take my hand....."

En utrolig sterk historie. For dere som ikke har hørt så nøye på tekst eller sett videoen så handler det om kjærligheten mellom to unge mennesker der faren til jenta ikke er særlig fornøyd. Han mener at gutten ikke er bra nok for jenta si selv om hu åpenbart elsker han og omvendt. Han møter gutten og forteller han at hvis han ikke drar og lar datteren være så får han store konsekvenser. Jenta takler ikke at faren hennes ikke godtar dette og bestemmer seg for å rømme med kjæresten sin som hu elsker så høyt. Faren finner ut av dette og oppsøker datteren og gutten han ikke fordrar. Han banker opp kjæresten til datteren rett foran nesa hennes og tar med jenta hjem. For det første dette er noe av det verste jeg vet om. Foreldre som ikke godtar hvem barna blir sammen med. Etter man er 16,17 og 18 er dette noe jeg mener barna skal gjøre som de vil med. Dette er tiden for å vinne eller feile på sine egne valg. For fedre flest er en datter, pappas lille prinsesse. Men det betyr ikke at hu skal bli behandlet som en skjør liten dukke som ikke kan passe på seg selv? Nei, jeg mener man må løsrive seg fra ungene sine når de når den alderen. De må lære å bli voksne. 

Og hva er ikke bedre enn at barnet ditt blir elsket av en person og det i tillegg er gjensidig? Er ikke det bare positivt? Er ikke dette en forelder skal støtte opp om? Det syns jeg definitvt. Kan godt hende at denne faren i historien bare har datteren sin igjen og er redd for å bli alene og ensom, men det burde overhodet ikke gå utover hu. Som Bieber synger så fint så mener han at kjærligheten er viktigst, kjærligheten er viktigere enn alt materielt. Og så lenge en person elsker meg, så er det det samme om man er rik eller fattig. Man har hverandre og man blir rik på det. Det er noe han beviser. Han kjemper virkelig for jenta si og det er vanskelig å ikke bli sjarmert av han i denne videoen. Han er også en mann(faren påstår han er en gutt), rett og slett fordi han vil jobbe for å få forholdet til å fungere istedet for å bare finne en ny. Han er tvers i gjennom omsorgsfull noe jeg også har skjønt han er i virkeligheten også.

Denne sangen traff meg mitt i hjertet. Ung kjærlighet er fremtiden og det er noe man må sette pris på og støtte. Dette er også min tolkning av sangen. Man kan aldri være hundre prosent sikker på hva en sanger egentlig formidler med mindre vedkommende har sagt det selv.

Hva mener dere om denne sangen og den historien/min tolkning?
- Lotte Isabel


  
Sunniva - Utvekslingsstudent
jeg elsker sangen, veldig bra innlegg!
09.09.2012, 14:09 URL: http://sun96niva.blogg.no
Karoline Hansen
Jeg har heller egentlig aldri likt Justin Bieber.. Men, som deg, har jeg åpnet øynene for ham i det siste! Veldig bra skrevet!
09.09.2012, 15:31 URL: http://karolinehansen.blogg.no
ingaalove
Jeg elsker sangen!

Kjempe fin blogg! :)
10.09.2012, 16:19 URL: http://ingaalove.blogg.no
Anniken - kommenterer tilbake!
jeg har heller ikke likt justin før as long as you love me! Den er utrolig bra!!
10.09.2012, 16:20 URL: http://weheartit.blogg.no
Merethe
Så bra skrevet :-)
10.09.2012, 16:21 URL: http://merethebr.blogg.no/
Eira - Yeah
bra innlegg, men har egentlig ikke likt justin så mye, men han er jo en veldig flink sanger og det er ikke det som gjør at jeg ikke liker han, det er bare at det ikke er min musikksmak!
10.09.2012, 16:21 URL: http://eirwil.blogg.no
Maren Sofie
Veldig trist tolkning. Har ikke spesielt forhold til Justin Bieber, men jeg klarer å høre på en sang i ny og ne.

Men ekstremt bra skrevet! Jeg ble helt revet med x)
10.09.2012, 16:33 URL: http://fitnessmaren.blogg.no
Katty
Er glad for at folk som deg som ikke egentlig er så begeistret for han har åpnet øynene og sett hva for en fin fyr han egentlig er. Han har et utrolig stort tallent og han er en utrolig bra fyr som bryr seg om alle, familien, fansen, crewet.....

Elsker han, sangene hans, hans store hjerte, de fine sangene hannes..... <33 Justin Bieber <3 ^^
10.09.2012, 16:46
kkaaroo
Jeg har alltid likt Justin Bieber! Og er en så kalt Belieber. Synst at selveste videon e veldig bra faktisk! og elsker sangen! Er ganske så enig i det du har skrevet, kjempe bra innlegg!:))
10.09.2012, 16:48 URL: http://www.kkaaroo.blogg.no
miostile
Kjempe bra skrevet! :) Jeg liker justin, men blir deprimert av å tenke på han! hahaha! :D
10.09.2012, 16:51 URL: http://miostile.blogg.no


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei & velkommen - Jeg heter Lotte, er 22 år og bosatt i Gjøvik. Jeg blogger for det meste om hverdagen min som innebærer sykdom, trening, interiør, mote og min kjærlighet for mine fire vakre skapninger Andreas, Lurvis, Lucy og Qiana! ♥

Kontakt:
lottejb_91@hotmail.com
Arkiv


· Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


Kategorier


· Antrekk · Challenge · Familie · Foto · Hverdag · Innkjøp · Interiør · Konkurranse · Maries dikt · Mat - drikke · Mote · Skjønnhet · Tanker - følelser · Tema - mine meninger · Trening · Ukas blogg · Video

Reklame


· blogg.noDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits